Postanite gostitelj
Oddajte svoje stanovanje, ko ste na poti


Zakaj ne bi gostili gostov v svojem domu, medtem ko ste na poti in tako pokrili stroškov svojih potovanj?

Morda pogosto potujete poslovno ali službeno.  Ali živite izmenično na dveh lokacijah.  Ali pa si samo radi privoščite veliko počitnic ...

Ko se odločite in ponudite svoj ​​dom podobno razmišljujočim popotnikom, boste lahko potovali še precej več.

Zelo enostavno je.  Vse delo opravimo mi

Tako kot številni priljubljeni spletni posredniki namestitev tudi Fine Ljubljana Apartments (FLA) zagotavlja svojim partnerjem rezervacije in dobre goste z vseh koncev sveta.  Toda za razliko od spletnih portalov prevzamemo tudi preostali, levji delež obveznosti in zadolžitev.  

Z oddajo nimate prav nobenega dela.

Nobenega tratenja časa na različnih nastanitvenih straneh, odgovarjanja na bolj ali manj resna povpraševanja, prilagajanja svojega urnika gostom, reševanja pritožb in zapletov ter čiščenja za gosti, ko odidejo.

Vse to -- in vse drugo, kar sodi zraven -- je naša naloga.

Vaša naloga?  Imeti pripravljene kovčke, ko pride dan, da se odpravite iz mesta in jo mahnete proti soncu ali snegu.

Ko se vrnete, bo vaš dom točno tak kot tisti dan, ko ste zaprli vrata za seboj.  Pa sijoče čist in pospravljen bo.

 

Vaša beseda bo zadnja

Vaš dom je vaše varno zavetje.  Vemo , koliko vam dom pomeni in tudi potencialni gostje se bodo tega zavedali.  Na nek način si bodo morali prislužiti pravico do bivanja v vašem domu s tem, kako se bodo predstavili.

Na FLA glejte kot na ekskluzivni potovalni klub.  Vsakdo ne more vstopiti vanj. 

Imeli boste pravico zavrniti katerokoli ponudbo, ki vam jo bomo posredovali

Še vedno niste prepričani, da želite poskusiti?

Razumljivo, to so šele prve, osnovne informacije, a, prosim, ostanite odprti za priložnosti.

Trije glavni razlogi so, zakaj lastniki stanovanj, tudi tistih najbolj prestižnih, odpirajo svoja vrata izbranim popotnikom za nekaj tednov ali nekaj mesecev na leto .

Prvič, po stanovanjih in hišah, ki so ljubi dom nekomu je veliko povpraševanje.  Ljudje so siti dolgočasnih hotelov.  Želijo doživeti Ljubljano kot domačini v pristnem, toplem ambientu.  In pripravljeni so dobro plačati za ta privilegij.

Drugič, mnogi lastniki so zelo ponosni na to, kako so uredili in opremili svoje stanovanje.  Želijo ga pokazati in dati na voljo tudi drugim.

In tretji razlog?

Nekaj "kulskega" je na tem.  Industrija potovanj in nastanitev je velik posel in biti del tega dogajanja je zelo vznemirljivo.  Gostiteljstvo je relativno nov koncept, katerega priljubljenost strmo raste.  Zdi se, da vsi govorijo le o tem, kako potovati na tak način in kako gostiti na tak način.


Sliši se odlično.  Boste vključili tudi moj dom?

Če živite v očarljivem meščanskem ali elegantnem modernem stanovanju v centru mesta (po možnosti v Stari Ljubljani ali njeni bližini), bi se vsekakor želeli srečati z vami.  Prosim, povejte nam več o sebi in svojem domu v spodnjem kontaktnem obrazcu.

Poleg Ljubljane nas zanimajo tudi druge lokacije, na primer slovenski turistični kraji, hrvaška obala in druge prestolnice v regiji, ki jih bomo odpirali v prihodnosti.  Če ste lastnik primerne nepremičnine na kateri od teh lokacij, bi bili zelo veseli, če se nam oglasite.


Prosim, oglasite se nam ...

(označite, če želite prejemati naše mesečne novice)

Please enter the word that you see below.